Rusya’dan Harkiv’e füze saldırısı

Ukrayna’nın Harkiv Kentine Gece Saldırısı

Ukrayna’nın Harkiv kentine gece saatlerinde düzenlenen saldırıda altı füze bölgeye isabet etti ve en az ikisi konut binalarını vurdu. Harkiv Belediye Başkanı Ihor Terekhov‘a göre, saldırı sonucunda en az 13 kişi yaralandı, bunlardan ikisi çocuk.

Terekhov, kayıplar ve saldırının detayları konusunda net bilgilerin henüz olmadığını belirtti. Saldırıya dair açıklama yapan Terekhov, saldırının Rus güçleri tarafından gerçekleştirildiğini ve Slobidskyi bölgesini hedef aldığını ifade etti.

Harkiv Bölgesel Askeri İdaresi Başkanı Oleh Syniehubov, Rus saldırısının sonuçlarının hala değerlendirildiğini ve şu ana kadar kayıp raporu alınmadığını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde ise bir Rus saldırı uçağının Harkiv’in dış mahallelerine düzenlediği saldırıda bir benzin istasyonunun hedef alındığı bildirilmişti.

Related Posts

12 yaşındaki Elif, o üniversiteye kabul edilen ilk Türk oldu!

12 yaşındaki Elif Naz Ertuğrul, Salzburg Mozarteum Üniversitesi’ne ikincilikle kabul edilen ilk Türk öğrenci oldu

Çorbacılardan polislere meydan dayağı

Konya’da denetim yapan polislerin işlerini engellediğini iddia eden çorbacılar caddenin ortasında polislere saldırdı.

Siber Suç Operasyonlarında 179 Gözaltı

İçişleri Bakanı, yasa dışı bahis ve dolandırıcılık nedeniyle 17 ilde yapılan operasyonlarda 179 kişi gözaltına alındı.

Boğaziçi’nin kayyum rektörüne rakip çıktı

Bilgisayar mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Say, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.

Kurtulmuş, Fejzic ile Görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Fejzic’i kabul etti.

Bakan Tekin’den LGS Soru Sızıntısı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Tekin, LGS soru sızıntısı iddialarını yalanlayarak analiz yaptıklarını belirtti.