Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: Şüphelinin Üzerinden 5,48 Gram Metamfetamin Çıktı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alaşehir Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Akkeçili Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda bir araç durduruldu.

Araçta ve üzerinde yapılan aramalarda 23 yaşındaki şüpheli E.K.’nin üzerinden 5,48 gram metamfetamin ve 3 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. E.K. gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Havuzda baygın bulunan 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

İstanbul’dan, Sakarya’nın Sapanca’ya tatile giden ailenin 6 yaşındaki çocukları havuzda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Vucic fenalaştı ABD programı iptal edildi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, resmi ziyarette bulunduğu ABD’de göğsünde şiddetli ağrı hissetmesinin ardından Trump görüşmesi dahil tüm programlarını iptal ederek ülkesine döndü.

Ağrı’da otomobille minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Ağrı’da, otomobilin minibüse çarpması sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

ABD’de 900’den fazla kızamık vakası, 10 eyalette salgın var

ABD’de 935 teyit edilmiş kızamık vakası olduğu bildirildi. Bu 2024 yılının tamamında görülen miktarın üç katından fazla.

Zelenski’den Trump açıklaması: “En iyi görüşmemiz Vatikan’daydı”

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Donald Trump ile Vatikan’da gerçekleştirdiği görüşmenin en iyisi olduğunu söyledi.

İran’da kum fırtınası: 800’den fazla kişi hastanelik oldu

İran’da yaşanan kum fırtınası nedeniyle 802 kişi hastanelere başvurdu. Yetkilier, çocuklar, hamile kadınlar, yaşlılar ve solunum yolu rahatsızlığı olanların evde kalması çağrısı yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir