CHP’nin Yeni Yönetim Kurulları ve Gelecek Planları Görüşüldü
CHP Parti Meclisi, Özgür Özel başkanlığında bugün toplandı. Toplantıda, parti için yeni Merkez Yönetim Kurulu’nun oluşturulması ve geleceğe yönelik yol haritasının belirlenmesi ele alındı.
CHP yetkilileri, ilerleyen süreçte Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisleri kurulacağını belirtti. Gölge Kabine’nin formatının değişeceğini ve toplumun tüm kesimlerinden destek alınacağını açıkladılar. Bu ofislerde uzmanlar görev alacak. Ayrıca, parti sözcüsüyle ayrı bir iletişim sözcüsü de olacak.
Genel Başkan Özgür Özel, bugün partisinin genel merkezinde 21. Olağanüstü Kurultay’da seçilen yeni Parti Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek. Toplantıda, CHP’nin yeni Merkez Yönetim Kurulu ve gelecek planları konuşulacak. Ancak, henüz net bir karar alınmış değil.
Parti kurmayları, Cumhurbaşkanlığı Ofisleri’nin Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasını yürüteceğini belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin iletişiminden sorumlu bir sözcü de olacak. Tüm bu planlar şu anda planlama aşamasında ve detaylar ilerleyen zamanlarda açıklanacak.
More Stories
Mahmut Tanal için yapılan şarkı sosyal medyayı salladı
Çocuk bayramında kahve festivali yapılacak
Geçen yıl 189 bin 520 balon balığı yakaladı