Dürziler silahlarını teslim etmeye başladı

Dürzi Silahlı Grupları Ağır Silahları İçişleri Bakanlığı’na Teslim Ediyor

Suriye merkezli SANA haber ajansı, 1 Mayıs tarihinde Dürzi yetkililer ile güvenlik güçleri arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Dürzi topluluğuna mensup silahlı grupların ağır silahlarını Suriye İçişleri Bakanlığı’na teslim etmeye başladığını duyurdu. Ağır silahların teslimatı Şam’ın Jermana Mahallesi’nde başlarken, Sahneya ve Eşrefiyet Sahnaya’daki gruplar da silahlarını teslim ettiler.

Related Posts

Altının nasıl oluştuğuna dair yeni bir ipucu bulundu

Altının evrende nasıl oluştuğuna dair yeni ipuçları keşfeden bilim insanları, elementin kökenine dair ezber bozan bir olasılığı araştırıyor. Bu keşif, uzay kökenli madencilik anlayışını da değiştirebilir.

Dervişoğlu’ndan Özel ve Türkeş’e yapılan saldırılara tepki: Bunun sonu kaostur, kargaşadır, anarşidir; iktidar kınamakla yetinmemeli!

Dervişoğlu’ndan Özel ve Türkeş’e yapılan saldırılara tepki: Bunun sonu kaostur, kargaşadır, anarşidir; iktidar kınamakla yetinmemeli!

Görüntü Türkiye’den… Köpek balığını taş atarak kovalamaya çalıştılar

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde yaklaşık 2 metre boyunda bir köpek balığı, kıyıya yakın bir noktada yüzerek görenleri hayrete düşürdü.

İsrail kabinesi, aylardır açlığa zorladığı Gazze’nin tam işgalini onayladı

İsrail’in güvenlik kabinesi, Gazze Şeridi’nin tamamını işgal etmeyi ve bölgede kalıcı askeri varlık kurmayı onayladı. Yoğun bombardıman altındaki sivil halk güneye sevk edilirken insani yardımlar ise askeri denetime bağlandı. Birleşmiş Milletler planı kınadı.

Doğa yürüyüşünde hazine buldular! Türkiye’den de izler taşıyor… ‘Büyük bir gizemi barındırıyor, kariyerimde böyle bir şeye ilk kez tanık oluyorum’

Çekya’nın Podkrkonosí Dağları’nda doğa yürüyüşü yapan iki turist, sıradan bir gezinin hayatlarını değiştireceğini tahmin bile edemezdi. Ancak karşılarına çıkan küçük bir alüminyum kutu ve paslı bir demir sandık, sadece onların değil, tarihçilerin ve arkeologların da dikkatini çeken olağanüstü bir keşfe dönüştü.

Türkiye’den KKTC’ye 19 milyar TL’lik hibe

Türkiye, 2025 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC), 19 milyar TL’si hibe, 2 milyar TL’si dolar karşılığı kredi nitelikli olmak üzere toplam 21 milyar TL destek sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir