Gaziantep FK-Galatasaray Maçında VAR Sarper Barış Saka

Trendyol Süper Lig’de bugün oynanacak Gaziantep FK- Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Sarper Barış Saka oldu.

Trendyol Süper Lig’de 2025 – 2026 sezonunun açılış maçında saat 21.30’da Gaziantep FK ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Müsabakada Ali Şansalan sezonun ilk düdüğünü çalan hakem olacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Bersan Duran ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

Gaziantep FK – Galatasaray maçının VAR koltuğunda Sarper Barış Saka oturacak. Saka’ya AVAR’da Candaş Elbil eşlik edecek. – İSTANBUL

Related Posts

Milyonların gözü burada: Memur emekli zam teklifi ne zaman belli olacak… Tarih açıklandı

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 8’inci dönem toplu sözleşme görüşmelerinde teklif için tarih belli oldu.

Dijital Çağa Direniş: Kitap Kafe

Bursa’da Abdullah Ertürk, dijital etkilerle mücadele eden kültürel bir kitap kafe açtı.

Tarım İşçileri Sıcaktan Maydanoz Havuzunda Serinledi

Hatay’da sıcaklık 45 dereceyi geçince tarım işçileri serinlemek için maydanoz havuzuna girdi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde tur için sahada: Feyenoord maçı muhtemel 11’i

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Hollanda’nın Feyenoord ekibiyle sahasında karşılaşacak. İşte ayrıntılar ve muhtemel 11…

Kamyon ile otomobil çarpıştı: Bir ölü

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kamyon ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken kazada iki kişi de yaralandı.

ASELSAN yolunda feci kaza: Genç mühendisin acı sonu

Ankara’da mühendis Furkan Aygar, ASELSAN’a iş görüşmesine giderken yol kenarındaki temizlik aracına çarptı. Araç içindeki sıkışan genç mühendis hayatını kaybetti.