Halit Ergül’ün diğer oteli faciadan 6 gün sonra faaliyetlerini durdurdu

Bolu Kartalkaya’da Yaşanan Yangınla İlgili Otel Sahibi Tutuklandı

Bolu’nun Kartalkaya bölgesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 78 kişiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül tutuklanmıştı.

Soruşturma kapsamında Gazelle Resort&Spa Otel’in müdürü Ahmet Demir de tutuklandı ve otel faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Otel, konaklayan müşterilere şu mesajı iletti:

Değerli Misafirlerimiz,

Grand Kartal Otel olarak tercihiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz. Otelimiz, geçici bir süre misafir kabul edemeyecektir. Mevcut rezervasyonlarınız için iptal ve iade işlemleri başlatılacaktır. Konaklamanız 27.01.2025 tarihinde saat 12.00’de sona erecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz ve güzel günlerde tekrar görüşmek dileğiyle…

Ahmet Demir’in de tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 19’a yükseldi. Soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Tatil yolunda eşini unuttu: 300 kilometre sonra fark edip geri döndü

Paris’ten eşiyle birlikte tatil için yola çıkan adam, akıllara durgunluk veren bir ‘unutkanlığa’ imza attı. Mola yerinde ‘eşini unutan’ adam, kadının yokluğunu tam 300 kilometre yani yaklaşık İstanbul-Çanakkale arası bir mesafeden sonra fark etti…

548 subay ve astsubay öğrenci adayı alınacak! İşte başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Güvenlik Bilimleri Fakültesine 225 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 283 erkek ve 40 kadın öğrenci alınacak.

Jandarma Genel Komutanlığı’na subay ve astsubay adayı alımı: Başvurular 7 Temmuz’dan itibaren başladı

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı’na subay ve astsubay adayı 548 öğrenci alımı yapılacak. 7 Temmuz’da başlayan başvuru sürecinde son tarih 27 Temmuz olacak.

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

AKP’li vekil erken seçim için yeşil ışık yaktı

Bozdağ, “Bugün, sandığı getir, diye meydan okuyan Sayın Özel, umarım o gün sandığın gelmesine, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olabileceği korkusuyla engel olmaya kalkışmaz.” yorumunu yaptı.

Pakistan’da çöken binada ölü sayısı 16’ya çıktı

Pakistan’ın Karaçi kentinde çöken 5 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi.