Havuzda baygın bulunan 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

İstanbul’dan Sapanca’ya Tatil İçin Gelen Çocuk Havuzda Hayatını Kaybetti

Gelen bilgilere göre, Tekin ailesi tatil için İstanbul’dan Sapanca ilçesine geldi. Burada bungalov kiralayan ailenin 6 yaşındaki çocukları İ.T., evin havuzunda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocuğun daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu ve bu hastalık sebebiyle tedavi gördüğü de öğrenildi. Çocuğun kesin ölüm sebebi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki otopsi merkezinde yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Related Posts

Maldivler Devlet Başkanı, Zelenski’nin “rekorunu kırdı”

Maldivler lideri Muizzu’nun ofisi, Devlet Başkanı’nın 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde bir dünya rekoruna imza attığını ileri sürdü.

Vucic fenalaştı ABD programı iptal edildi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, resmi ziyarette bulunduğu ABD’de göğsünde şiddetli ağrı hissetmesinin ardından Trump görüşmesi dahil tüm programlarını iptal ederek ülkesine döndü.

Ağrı’da otomobille minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Ağrı’da, otomobilin minibüse çarpması sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

ABD’de 900’den fazla kızamık vakası, 10 eyalette salgın var

ABD’de 935 teyit edilmiş kızamık vakası olduğu bildirildi. Bu 2024 yılının tamamında görülen miktarın üç katından fazla.

Zelenski’den Trump açıklaması: “En iyi görüşmemiz Vatikan’daydı”

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Donald Trump ile Vatikan’da gerçekleştirdiği görüşmenin en iyisi olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir