İspanya’dan İsrail kararı: Mermi alımını iptal etti

İspanya hükümeti, İsrail’in Filistin saldırılarını eleştirmeye devam ediyor ve 28 Mayıs’ta Filistin’i resmen tanıdı. Bugün yapılan açıklamada, İspanya İçişleri Bakanlığı için İsrail’den mühimmat alımıyla ilgili sözleşmenin tek taraflı olarak iptal edildiği duyuruldu.

Adı açıklanmayan bir hükümet kaynağı, Ekim ayında Guardian LTD firmasından 15 milyondan fazla 9 mm’lik mermi için yapılan 6,6 milyon Euro değerindeki sözleşmenin iptal edildiğini belirtti.

Related Posts

Önce yumruklu sonra silahlı saldırı: 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti

İstanbul Üsküdar’da tartıştığı motosikletli kişiler tarafından önce yumruklu sonra da silahlı saldırıya uğrayan Cihaz Açıkgöz hastanede 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Cuma namazı saat kaçta kılınacak? 25 Nisan İstanbul-Ankara-İzmir cuma namazı saatleri

2025 Nisan ayının son cuma namazına saatler kala vakit araştırmaları hız kazandı. Cemaatle beraber bu mübarek günde namazlarını eda edecek vatandaşlar, ikamet ettikleri şehirlerin namaz vakitlerini sorguluyor. Peki, Cuma namazı saat kaçta kılınacak?

Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Sefa’nın cansız bedeni bulundu

Antalya’nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyordu. Düştüğü sulama kanalında kaybolan çocuğun cesedi bulundu.

Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Sefa, su kanalında aranıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor. Polisin kayıp çocuğun bulunması için başlattıkları çalışmada su kanalında bisikletine rastlanıldı.

Eskişehir’de sağanak yağış etkili oldu

Eskişehir’de meteorolojinin de uyarısını yaptığı sağanak yağış etkili olurken, araç ve yaya ulaşımında sıkıntılar yaşandı. Araç sürücüleri dikkatli seyrederken, yaya vatandaşlar ıslanmamak için çeşitli tedbirler aldı.

MSB kaynakları: “Teröristlerin teslim olması için bildiri atılıyor”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü mensuplarının barınma alanlarına teslim olmaları için bildiri atıldığını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir