Jose Morais maç sonu itiraf etti: ‘Kırılma anları oldu!’

Bodrum FK, Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe’ye sahasında 4-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından ise açıklamalarda bulunan teknik direktör Jose Morais, karşılaşmayı değerlendirdi.

İşte Jose Morais’in açıklamaları;

“BU KADAR BASİT OLMAYABİLİRDİ”

“Bizim için mutlu bir gündü maç öncesinde. Maçın öncesinde zor olacağını biliyorduk. Fenerbahçe, şampiyonluk adaylarından biri karşısında oynaması zor bir rakip. Maçla ilgili anların belirlediğini söyleyebilirim. Kırılma anları oldu. Fenerbahçe gibi takımlar o anları iyi değerlendirebilen takımlardır. İlk golde bir frikikten sonra golü yedik, orada daha iyi savunabilirdik. Penaltıyla beraberliği bulduk ama çok kısa bir zamanda tekrar geriye düştük. Bu bizim enerjimizi aldı. Üçüncü golde de basit bir hatayla geriye düştük. O da enerjimizi aldı. Daha sonra da penaltı oldu. Belki o kadar basit olmayabilirdi. Üç farklı geriye düştük orada. İkinci yarıdaki performansımız, bu maçtan pozitif çıkaracağımız şey olabilir. İkinci yarıda şansımızı sonuna kadar zorladık. Bu maçtan öğreneceğimiz şeyler var. Bu bizim için bir test maçı oldu. Neleri düzeltebileceğimize, neleri daha iyi yapabileceğimize bakacağız.”

“RÜZGAR ADINA MUTLUYUM”

“Rüzgar için bir parantez açmak istiyorum. 18 yaşında ve ilk profesyonel maçına çıktı. O da artık Süper Lig’de maça çıkma tecrübesi yaşadı. Gayet iyi performans gösterdi. Onun adına mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.”

Related Posts

Hamas’tan ateşkese yanıt ‘olumlu’

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

ABD’de tartışmalı teklif: “Nazi kanunu” ile vatandaşlıktan çıkarılma mümkün olabilir

ABD’de geçmişte Nazileri vatandaşlıktan çıkarmak için kullanılan yasa, şimdi göçmenleri hedef alacak şekilde genişletiliyor. Uzmanlar, bu adımın milyonlarca yasal göçmen arasında korku yaratabileceği uyarısında bulunuyor

Bütün şehir bu olayı konuşuyor: Tarikat imamlarının diploması sahte çıktı

Konya’da diplomaları sahte olduğu belirlenen 4 imam tutuklandı. İmamların İsmailağa Cemaati üyesi olduğu ve yıllardır sahte diplomayla görev yaptıkları iddia edildi.

Almanya’da 6 aylık gönüllü askerlik planı: ‘İş dünyası endişeli’

Almanya’daki işverenler, genç insanların zorunlu ya da gönüllü askerlik kapsamında orduya alınmasının kendileri açısından personel bulmayı zorlaştıracağından kaygı duyuyor.

İsrail yardım bekleyenleri vurmaya devam ediyor (4 Temmuz 2025)

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 15’i yardım bekleyenlerden olmak üzere 37 Filistinli hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının AA muhabirine verdiği bilgiye göre, İsrail ordusu yardım bekleyenleri …

İranlı hacker grubu ABD’yi korkuttu! Trump’ı ifşa etmekle tehdit ediyor

İranlı Hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve çevresindeki ekibin e-postalarını ifşa etmekle tehdit etti.