Rafet El Roman Kapadokya’da Klip Çekti

Ünlü sanatçı Rafet El Roman, ‘Bitmedi Eziyetin’ isimli yeni şarkısının klip çekimleri için Kapadokya’ya geldi. Eşsiz manzaralar eşliğinde çekim yaptıklarını belirten sanatçı, “Böyle bir zirvede kendinizi dünya lideri gibi hissediyorsunuz, kalkmak istemiyorsunuz” dedi.

Kapadokya ile üçüncü kez klip çalışması yaptığını söyleyen Rafet El Roman, bölgeye ilk kez 1999’da geldiğini belirterek, “Rahmetli Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul gibi değerli oyuncularla ‘Propaganda’ filminin çekimleri için yaklaşık bir buçuk ay burada yaşadık. O dönemlerde balon turizmi bugünkü kadar yaygın değildi. 2000’li yıllardan sonra Kapadokya turizmi büyük bir gelişme gösterdi” ifadelerini kullandı. Sanatçı; Kapadokya’nın dünya üzerinde eşi benzeri olmayan bir değer olduğunu vurgulayarak, “Bence hala hak ettiği turizm potansiyeline ulaşmadı, ama önümüzdeki yıllarda çok daha fazlasını hak edeceğine inanıyorum” dedi.

Yeni şarkısının adının ‘Bitmedi Eziyetin’ olduğunu açıklayan Rafet El Roman; “Bu sefer düet yerine iki solist olarak bir çalışmaya imza atıyoruz. Şarkının sözlerini Levent Solmaz yazdı. Henüz yayınlamadık, biraz gizemli ilerliyoruz” dedi. – NEVŞEHİR

Related Posts

Milyonların gözü burada: Memur emekli zam teklifi ne zaman belli olacak… Tarih açıklandı

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 8’inci dönem toplu sözleşme görüşmelerinde teklif için tarih belli oldu.

Dijital Çağa Direniş: Kitap Kafe

Bursa’da Abdullah Ertürk, dijital etkilerle mücadele eden kültürel bir kitap kafe açtı.

Tarım İşçileri Sıcaktan Maydanoz Havuzunda Serinledi

Hatay’da sıcaklık 45 dereceyi geçince tarım işçileri serinlemek için maydanoz havuzuna girdi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde tur için sahada: Feyenoord maçı muhtemel 11’i

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Hollanda’nın Feyenoord ekibiyle sahasında karşılaşacak. İşte ayrıntılar ve muhtemel 11…

Kamyon ile otomobil çarpıştı: Bir ölü

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kamyon ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken kazada iki kişi de yaralandı.

ASELSAN yolunda feci kaza: Genç mühendisin acı sonu

Ankara’da mühendis Furkan Aygar, ASELSAN’a iş görüşmesine giderken yol kenarındaki temizlik aracına çarptı. Araç içindeki sıkışan genç mühendis hayatını kaybetti.