Taksici aracında bulduğu 18 bin euroyu sahibine teslim etti

Taksici Musa Koca, Danimarkalı Aileyi Çarşı Merkezine Bıraktıktan Sonra Unutulan Çantayı Sahiplerine Teslim Etti

Taksici Musa Koca, görev yaptığı bir otelin müşterisi olan Danimarkalı aileyi çarşı merkezine bıraktı. Ancak durağa döndüğünde arka koltukta bir çanta olduğunu fark etti. Hemen otel yetkilileriyle iletişime geçen Koca, çantada bulunan yaklaşık 18 bin 300 euroyu içeren parayı aileye teslim etmek için harekete geçti.

Koca, çantayı sahibine ulaştırmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Üç kızım var, 750 bin lira borcum var. Bu parayı alsam borçlarımı kapatabilirdim ama ben helalinden olmayan parayı kabul etmem.” şeklinde konuştu. Ayrıca ailenin ödül teklifini geri çevirdiğini ve “Başkasına ait olan parayla geçici bir mutluluk elde edilemez. İyilik her zaman kazanır.” dedi.

Danimarkalı aile de taksici Koca’ya teşekkür etti.

Related Posts

Tatil yolunda eşini unuttu: 300 kilometre sonra fark edip geri döndü

Paris’ten eşiyle birlikte tatil için yola çıkan adam, akıllara durgunluk veren bir ‘unutkanlığa’ imza attı. Mola yerinde ‘eşini unutan’ adam, kadının yokluğunu tam 300 kilometre yani yaklaşık İstanbul-Çanakkale arası bir mesafeden sonra fark etti…

548 subay ve astsubay öğrenci adayı alınacak! İşte başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Güvenlik Bilimleri Fakültesine 225 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 283 erkek ve 40 kadın öğrenci alınacak.

Jandarma Genel Komutanlığı’na subay ve astsubay adayı alımı: Başvurular 7 Temmuz’dan itibaren başladı

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı’na subay ve astsubay adayı 548 öğrenci alımı yapılacak. 7 Temmuz’da başlayan başvuru sürecinde son tarih 27 Temmuz olacak.

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’e: Milletimizi ‘sokağa dökme’ tehdidi demokratik siyasetin değil, sokak vesayetinin dilidir

AKP’li vekil erken seçim için yeşil ışık yaktı

Bozdağ, “Bugün, sandığı getir, diye meydan okuyan Sayın Özel, umarım o gün sandığın gelmesine, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olabileceği korkusuyla engel olmaya kalkışmaz.” yorumunu yaptı.

Pakistan’da çöken binada ölü sayısı 16’ya çıktı

Pakistan’ın Karaçi kentinde çöken 5 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi.